Sähköautoilu

Haluamme luoda sähköautoilusta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa asiakkaillemme. Käytämme markkinoiden uusimpia laitteita ja ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa ne vaivattomasti käyttövalmiiksi..

WEBASTOLATAUS

  • Edullinen, turvallinen ja mukava käyttää
  • 11 – 22kW malliversiot
  • Type2 –pistoke 4,5m tai 7,0m pitkä kiinteä kaapel
  • Taattua Webasto-laatua
  • 5-vuoden takuu

ABB TERRA AC-w22

Latausasema Terra Ac on kompakti, kustannustehokas ja monipuolinen AC-latausasema. Kolmivaiheisen aseman 22kW latausteho mahdollistaa  nopean latauksen. Ladattavalla sovelluksella latausaseman hallinta käy helposti ja käyttäjä voi tarkistaa lataustilan vaivattomasti.

ABB TERRA AC-w7

Terra AC-W7-T-0 wallbox, type 2 latausrasia maks. kW (1×32). Uusi Terra AC-latausasema yhdistettynä ABB:n kattaviin latausinfraa tukeviin toimintoihin tehostaa olennaisesti sähköauton latausaseman asennus- , käyttöönotto-, sekä huoltotöitä. Ladattavalla sovelluksella latausaseman hallinta käy helposti ja käyttäjä voi tarkistaa lataustilan vaivattomasti.

ABB Terra ac-w11

Terra AC -latausasema on kustannustehokas ja turvallinen latausasema asuin -ja toimistokiinteistöihin. Ladattavalla sovelluksella latausaseman hallinta käy helposti ja käyttäjä voi tarkistaa lataustilan vaivattomasti. Terra AC -latausasema on nopea, helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Lisäksi Terra AC on riippumattomien tahojen arvioima ja testaama – kaikkein tiukimpien standardien mukaisesti.

Jutellaan lisää!

Näin Tavoitat meidät, voit täyttää myös lomakkeen alta,
jolloin otamme yhteyttä sinuun!

Soita tai laita whatsAppia

050 380 1700 (WhatsApp)

Katso Yhteystiedot sivu muille yhteystiedoille

Tule käymään!

Pispalan valtatie 139, 33270, Tampere

Laita vapaasti sähköpostia

esk@esk-vs.com

Laita lomakkeen avulla tarjouspyyntö tai kysy mieltäsi askarruttavaa asiaa!

ratkaistaan sähkölataamisen haasteet yhdessä!

Haluamme auttaa asiakkaitamme heidän arvojensa ja tarpeidensa mukaisesti. Sähköautojen lataaminen on tulevaisuutta ja haluamme olla vahvasti osana luomassa ekologisempaa liikkumista!

Usein kysyttyä

Sähköauto kuluttaa keskiarvollisesti 15-25 kWh / 100km. Sähkön hinta vaihtelee, mutta yleisellä hintatasolla 0,15€/kW/h. Täten 100km maksaa n. 2,25-3,75€ sähköautoilua maksaa sähkössä noin 2,25-3,75€

Laskukaava ohjeelliseen latausaikaan on varsin yksinkertainen:

Tarvittava energiamäärä [kWh] / latausteho [kW] = latausaika [h]

Webaston PURE:lla 

  1. Esim. 9kWh:n plug-in hybridin lataus tyhjästä-täyteen 3,6kW:n latausteholla: 9kWh / 3,6kW = 2,5h
  1. Esim. 36kWh:n täyssähköauton tyhjästä-täyteen lataus 7,2kW:n latausteholla: 36kWh / 7,2kW = 5h
  1. Esim. 36kWh täyssähköauton 50% lataus (=18kWh) 7,2kW:n latausteholla: (36kWh/2)/7,2kW = 2,5h

 

Selvitä ensin millainen autosi latausjärjestelmä on; tärkeintä on tietää latauspistokkeen tyyppi (yleensä joko Type2 tai Type1). Webasto Puressa on kiinteä, 4,5m pitkä Type2-pistoke, eikä sitä voi vaihtaa. Tekniset tiedot –sivulta löytyy valintataulukko, joka kertoo perusteet eri autojen latausjärjestelmistä. Pure soveltuu erinomaisesti sekä plug-in hybrideihin että täyssähköautoihin, joissa on käytössä Type2-latauspistoke.

Pure toimii latausasemana myös Teslan malleissa. Esimerkiksi monissa Model S-malleissa 22kW:n kytkennällä asennettu Webasto Pure lataa ajoneuvoa noin 17-11kW:n teholla, riippuen kyseisen auton varustuksesta. ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Epilän Sähkökone Oy – yli 85-vuoden kokemuksella

×

Hei!

Klikkaa yhtä alla olevista sähkömiehistämme ja kysy häneltä WhatsAppissa, soita, tai laita sähköpostia esk@esk-vs.com

× Kysy meiltä!